The DJ Experience

The DJ Experience proudly presents!!!


Dastic  8 maart 2017

Damian is 20 jaar, woont in Hilversum en produceert zijn eigen muziek. Hij werkt onder de naam Dastic. Zijn eerste single ‘Go Home’ kwam uit bij Spinnin’ Records waar hij ook onder contract staat. Zijn nieuwste single ‘Let me love you’ met de vocals van zanger Cade gooit hoge ogen. #dasticdj


Thomas Mendell  7 maart 2017

Op 15-jarige leeftijd had Thomas Mendèll (echte naam Tom Snoijink) zijn eerste ontmoeting met het nachtleven en de DJ Scene in Amsterdam. Later werd hij goede vrienden met het duo Sleazy Stereo. Het duo, bestaande uit Rodney Soudain (DJ / Producer) en Ryan Clydesdale (Producer) nam hem mee naar veel van hun boekingen in Amsterdam. Dat was het moment dat hij verliefd is geworden op DJ’ing. De sfeer, muziek en mengen hadden een enorme indruk op Thomas gemaakt.

Tijdens zijn omgang met DJ’s zoals Jim Born, Sleazy Stereo, Martin Garrix, Justin Mylo, VNTM en Johnny 500, leerden zij hem een aantal belangrijke onderdelen van het kunstenaarschap en motiveerde hem tijdens het beoefenen van DJ’en en produceren. Hij liet een heleboel talent zien en na twee maanden beheerste hij de basis en kreeg hij het gevoel om te presteren. Het was tijd voor Thomas om in het diepe van de scène te springen door het bijwonen van de meeste evenementen en netwerkbijeenkomsten van promotors, producenten en DJ’s zoals ADE en Dancefair.

Na een tijdje van netwerken begon Thomas Mendèll met optredens op vele evenementen waaronder Generation, Ex Porn Star, Reveal, Deftig, Cheesed, The Afterparty, Mysteryland en diverse andere evenementen.

Na een periode van vele boekingen en optredens begon Thomas zich te concentreren op het produceren van muziek. Hij begon met een EP eind 2013, genaamd The Our Finest Hours EP, waaronder tracks met Sleazy Stereo, en later maakte hij catchy bootlegs op zowel Wolfgang Gartner’s ‘Piranha’ als NERVO’s ‘Reden’. Na verschillende releases waaronder de Reis EP en de Over de rand EP heeft Thomas zich een weg naar de top gewerkt en streeft naar een goede klinkende nalatenschap. Thomas mengt melodie lagen met cinematische inflammaties en pakkende drops. Thomas is langzaam maar zeker zijn eigen stijl aan het ontwikkelen in de steeds veranderende dansscène.

Thomas Mendèll is een veelbelovende en toegewijde DJ en Producer, en tevens een ontwikkelende merknaam binnen de EDM-scene. Met zijn eigen elegante en stijlvolle stijl valt Thomas op als iemand die diepgaand en ijverig is. Thomas Mendèll, de veelzijdige DJ en producent van de toekomst.

Thomas Mendèll richt zich al drie jaar op het produceren van muziek en vanaf de eerste dag probeert hij een nieuw geluid te creëren binnen de EDM-scene. Na verschillende experimenten met genres vond Thomas een stijl die hem het meest past, een mix van elektronische en progressieve house dat bloeit op pulserende en gelaagde melodieën. Dit resulteerde in een geluid dat zich net zo onderscheidt als Thomas Mendèll zelf.


Hidde Olland  7 maart 2017

Hidde is 19 jaar en komt uit Hilversum. Hij draait en produceert onder de naam Just Hide it. Hij studeert Music Production in Amsterdam, draait in het club-circuit, op festivals, feesten en heeft inmiddels al het podium gedeeld met top DJ’s. #hiddeolland


Mees Wieman  6 maart 2017

Ik ben Mees Wieman, ben 16 jaar en ben bij elkaar al 4 a 5 jaar bezig met DJ’en en Produce. – Mijn favoriete dj’s zijn Dastic, Armin van Buuren, Laidback Luke, deadmau5, Tiésto, Don Diablo en Curbi ;). Veel DJ’s. Ik weet het maar allemaal hebben ze mij geinspireerd!. Mijn hobby’s zijn dj’en, Producen, gamen en Boulderen. Als ik een genre kies zou ik voor de genre Electro house, Future house gaan. In dit genre produceer ik ook mijn eigen muziek. Mijn interesse ligt wel breder qua housestijlen. Ik heb als dj opgetreden in de Vorstin en voor de coolcat, tevens groep 8 eindfeesten en feestjes van particulieren. Ook heb ik 2 hits gehad; Like About you(helaas verwijderd door de label) en Fire. – Mijn passie voor muziek is begonnen op mijn gitaar vanuit, daar ben ik gaan luisteren naar EDM muziek. Daar was ik zo door gefacineerd dat ik zelf begon met produceren. Toen ik het programma fl studio had gevonden ben ik tutorials gaan kijken. En zo ben ik steeds verder gegaan en dj nu ook. Veder heb ik door Raldi van Trappe een zetje in mijn rug gekregen 😉


DJ J.O.B  5 maart 2017

2 jaar geleden ben ik begonnen met DJ-lessen bij de Nachtdokter van DJschool Hilversum, sinds ruim 1 jaar produceer ik ook mijn eigen tracks met Ableton. Vorig jaar ben ik 3e geworden bij Kunstbende Utrecht en Bij het NDJK, de Nederlandse kampioenschappen voor DJ’s ben ik ook op de 3e plaats geëindigd in de categorie junior DJ’s. Ik heb gedraaid op het Utrechtse Studentenfestival IBB-fest, bij de OpenStudioDagen op het Mediapark, tijdens X-Groove-festival in Utrecht, bij Studentenfeesten van Studentenvereniging St Jansburg in Delft, op een feest in REX en op heel veel besloten feestjes in clubs en op locatie.


DJ RCH  4 maart 2017

Mijn naam is Rick Hulsebos alias DJ RCH, 19 jaar uit Hilversum. Vorig jaar was ik finalist van The DJ Experience en ben uiteindelijk 5e geworden. Ik ben al bezig met draaien sinds mijn 12e en produceer nu al een jaar of twee. Grootste ervaring die ik meegemaakt heb met The DJ Experience was natuurlijk de show van Armin van Buuren in de Brabanthallen. Dat was een ervaring om nooit te vergeten.

The DJ Experience heeft mij een podium gegeven waar ik mijn passie en talent heb kunnen laten zien en kan hetzelfde betekenen voor jou! Dit jaar staan wij voor jullie klaar om jullie alles te leren wat wij weten! Schrijf je in voor topbegeleiding in jouw carrière!


DJ Rounz  3 maart 2017

Ik ben Rounz (Rick Nebbeling 15 jaar) DJ/Producer. Mijn ambities: Mooie goede tracks maken voor het publiek, en een goede entertainer zijn voor het publiek daarnaast lekker genieten van het draaien!

Op mijn 9e kreeg ik al interesse in het DJ vak, keek ik filmpjes van bekende DJ’s en ik werd daar erg gefascineerd door. Al snel kocht ik mijn eigen DJ apparatuur. Na goed oefenen had ik al op mijn 10de kleine optredens. Op schoolfeesten, verjaardagen en partijen. Zo kon ik na een paar jaar draaien en goed sparen een mooie DJ set aanschaffen om van feestjes een onvergetelijk feest te maken. Vanaf mijn twaalfde begon ik te produceren, ik hou er erg van om nieuwe tracks te maken en aan het publiek te laten horen.

Ik ben erg ver gekomen met The DJ Experience, ze hebben mij mooie plekken gegeven waar ik kon gaan draaien. Ik ben van de 267 dj’s 2de geworden en ben er super blij mee!

The DJ Experience heeft mij een hele grote boost gegeven voor mijn DJ carrière! Daarom zou ik zeker mee doen met The DJ Experience, als jij 1 van de grootste DJ’s wil gaan worden is dit HET platform.

Mijn voorkeur qua genre: Electro House, Future House en Tech House. Ik ben fan van: Oliver Heldens, La Fuente, Don Diablo en Dastic.


Lucas Onrust  2 maart 2017

Laat ik mijzelf eens voorstellen mijn naam is Lukas Onrust, 14 jaar en ik ben DJ/producer.
Ik ben 3 Jaar geleden begonnen met DJ’n en sinds 2 jaar produceer ik ook! Op dit moment richt ik me vooral op producen en maak ik vooral “Future Bass” en soms EDM. Voor het producen maak ik gebruik van het programma Ableton! Als je wat van me wilt horen op Spotify: klik hier.


The DJ Experience

Koninginneweg 131
1211 AP Hilversum
 06 15 087 430

Contact

Communicatie

Jolanda Osendarp
 06 515 66 524
 info@thedjexperience.nl

ANBI

Powered by