The DJ Experience

DJ's


Hier vind je het overzicht van alle DJ's die mee doen aan The DJ Experience.

LET OP, de stemronde is gesloten en de finalisten zijn bekend, het is dus niet meer mogelijk om te stemmen voor deze ronde!

Cheeze Patrol

Cheeze Patrol

hoi ik ben carlo en ik ben 12 jaar

Bekijk profiel
DJ Danny

DJ Danny

Hallo, Ik ben DJ Danny. Ik ben al 3,5 jaar dj en begin een beetje op te komen. Ik heb hier en daar wel is een optreden ik heb al op eventen gedraaid waar ook bekende Nederlanders waren. Ik hoop dat ik u steun kan krijgen door mij te volgen en eventueel een stem op mij uit te brengen, DJ Danny

Bekijk profiel
DJ J.O.B

DJ J.O.B

2 jaar geleden ben ik begonnen met DJ-lessen bij de Nachtdokter van DJschool Hilversum, sinds ruim 1 jaar produceer ik ook mijn eigen tracks met Ableton. Vorig jaar ben ik 3e geworden bij Kunstbende Utrecht en Bij het NDJK, de Nederlandse kampioenschappen voor DJ’s ben ik ook op de 3e plaats geëindigd in de categorie junior DJ’s. Ik heb gedraaid op het Utrechtse Studentenfestival IBB-fest, bij de OpenStudioDagen op het Mediapark, tijdens X-Groove-festival in Utrecht, bij Studentenfeesten van Studentenvereniging St Jansburg in Delft, op een feest in REX en op heel veel besloten feestjes in clubs en op locatie.

Bekijk profiel
DJ RCH

DJ RCH

Hi, my name is DJ RCH, 18 years old from Hilversum itself. I've been doing this for about 5 years now and I am really hoping that I can win! Help me by voting for me! I'm most comfortable with all sorts of house, moombahton and trap. Follow me for weekly updates

Bekijk profiel
DJ VAAL

DJ VAAL

Hi, ik ben Valentijn, 8 jaar en al sinds mijn 4e jaar gek op (DJ) muziek. Het liefst ben ik de hele dag bezig met muziek. Naast trommelles en pianospelen leer ik veel van mijn vader (is een drummer) die het met de paplepel is ingegoten. Sinds mijn 6e jaar draai ik al op mijn IDance en onlangs heb ik een nieuwe draaitafel aangeschaft. Mijn droom is om ooit een keer met Martin Garrix te mogen draaien!

Bekijk profiel
DJViggo

DJViggo

Hi, ik ben Viggo en ik ben DJ & Producer! Ik ben geboren in 23-11-2004. Ik ben een house, hip hop, dupstep DJ Eigenlijk ben ik voor elk feest goed! Ik draai vaak in clubs en op festivals. Mijn ervaring is dat ik super veel draai en bijna elke dag wel aan een DJ set sta. En ik heb veel ervaring met dat ik heel lang geleden op Muziek les zat. Je kunt me boeken via Facebook, Instagram, Mijn website!

Bekijk profiel
EarlyBirdz

EarlyBirdz

EarlyBirdz is een DJ duo uit Nederland. EarlyBirdz wordt gevormd door Robert Scheffer en Nico Flink met passie voor Electronic Dance Music. Wat begon als een hobby groeit inmiddels uit tot een professioneel DJ duo met optredens op de meest veelzijdige feesten.

Bekijk profiel
Hidden Seek

Hidden Seek

Hallo, mijn naam is Hidde Klein Woud. (Hidden Seek). Ik Dj al zo'n 2 jaar. Ik ben in het begin Dj lessen gaan volgen op de Pioneer pro dj school in Amersfoort. Ik heb zo'n 20+ lessen achter de rug voor het mixen. Het mixen kan ik nu wel en had besloten om Producerlessen te gaan volgen. Daar heb ik nu al een paar lessen van gehad. Nu wil ik daar mee verder gaan en het mixen is al een makkie voor mij! Ik draai regelmatig op feestjes en vindt het hartstikke leuk!

Bekijk profiel
Jasper Janssen

Jasper Janssen

Mijn naam is Jasper Janssen en ben 14 jaar oud. In 2015 ben ik begonnen met dj-en en afgelopen jaar ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het producen van nummers in het genre Future House en Future Bounce. Ik heb al in diverse clubs gedraait zoals in De Vorstin, Shots, REX, enz. Ook draai ik op schoolfeesten en partijen op grote locaties zoals 'Beeld & Geluid' en 'Gooiland'. In mijn sets draai Ik ook eigen geprduceerde nummers.

Bekijk profiel
LKjj

LKjj

Yo, ik ben Lukas Onrust, 14 jaar en ik ben dj/producer. 3 Jaar geleden ben ik begonnen met dj'n en 2 jaar geleden met produceren! Ik heb dj lessen gevolgd bij Raldi van Trappe, AKA De Nachtdokter! Door hem heb ik ook al op verschillende podia gestaan, en dat heeft me heel erg geholpen! Ik heb een aantal keer in het centrum van Hilversum opgetreden en ook bij ATC live in de Vorstin. Het lijkt mij heel vet om bij Hilversum on air op te mogen treden. Sinds 1 jaar run ik nu ook een YouTube kanaal: youtube.com/lukasonrust en hier post ik mijn nieuwste tracks! Lukas Onrust

Bekijk profiel
Mees Wieman

Mees Wieman

Ik ben Mees Wieman, ben 16 jaar en ben bij elkaar al 4 a 5 jaar bezig met DJ'en en Produce. - Mijn favoriete dj's zijn Dastic, Armin van Buuren, Laidback Luke, deadmau5, Tiésto, Don Diablo en Curbi ;). Veel DJ's. Ik weet het maar allemaal hebben ze mij geinspireerd!. Mijn hobby's zijn dj'en, Producen, gamen en Boulderen. Als ik een genre kies zou ik voor de genre Electro house, Future house gaan. In dit genre produceer ik ook mijn eigen muziek. Mijn interesse ligt wel breder qua housestijlen. Ik heb als dj opgetreden in de Vorstin en voor de coolcat, tevens groep 8 eindfeesten en feestjes van particulieren. Ook heb ik 2 hits gehad; Like About you(helaas verwijderd door de label) en Fire. - Mijn passie voor muziek is begonnen op mijn gitaar vanuit, daar ben ik gaan luisteren naar EDM muziek. Daar was ik zo door gefacineerd dat ik zelf begon met produceren. Toen ik het programma fl studio had gevonden ben ik tutorials gaan kijken. En zo ben ik steeds verder gegaan en dj nu ook.

Bekijk profiel
Pagina 1 van 2

The DJ Experience

Koninginneweg 131
1211 AP Hilversum
 06 15 087 430

Contact

Communicatie

Jolanda Osendarp
 06 515 66 524
 info@thedjexperience.nl

ANBI

Powered by