The DJ Experience

Scholen


The DJ Experience geeft jonge DJ's een kans om te profileren. Door middel van workshops op scholen brengen wij jonge kinderen maar ook jong volwassene in contact met de geheimen van het DJ vak. Tijdens deze workshops bezoeken wij samen met een ambassadeur de scholen en geven workshops van ongeveer 45 minuten. De workshops zijn voor zowel basis als voorgezet onderwijs scholen.

Onze ambassadeurs zijn jonge DJ's met enige ervaring die met hun enthousiasme de kids de eerste stappen om DJ te worden bijbrengen. Het is vooral een interactieve workshop dus coole tracks, drops etc leren en daarnaast een echte DJ quiz met super leuke vragen en wie weet staat de winnaar van de quiz straks te draaien op het eindfeest van school.

Wilt u ook zo’n coole workshop bij u op school mail dan naar info@thedjexperience.nl


Deelnemende scholen


Tijdens deze workshop laten de jongeren op school kennis maken met het vak. Gave muziek, dansen, maar natuurlijk vooral zelf proberen. Wilt u met uw school ook gebruik van deze gratis workshops mail dan snel naar info@djexeperience.nl met een voorkeursdatum en tijd voor deze onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen.

Hopelijk tot snel bij u op school.


The DJ Experience

Koninginneweg 131
1211 AP Hilversum
 06 15 087 430

Contact

Communicatie

Jolanda Osendarp
 06 515 66 524
 info@thedjexperience.nl

ANBI

Powered by