The DJ Experience

The ultimate DJ battle

Een unieke kans voor jonge DJ-talenten!

Al 25 jaar is ons land toonaangevend op het gebied van dancemuziek. In 's werelds belangrijkste ranglijst voor DJ's, de DJ Mag Top 100, staan maar liefst zes Nederlanders bij de eerste tien met onze DJ Martin Garrix trots bovenaan.

Zij zijn, meer dan ooit, de trots van de Nederlandse muziekindustrie en draaien hun muziek over de hele wereld. Nieuw talent scouten en begeleiden helpt ons deze koppositie vast te houden. Mediastad Hilversum wordt het kloppende hart van dit bijzondere project. Online, maar ook in het land zelf, gaat The DJ Experience jonge DJ's een podium bieden.

Geef ze een kans!

Met elkaar kunnen we The DJ Experience groot maken, jong talent nog meer kansen bieden, nog meer ondersteuning geven. Als partner/sponsor van dit bijzondere event kunt u deze jonge doelgroep bereiken, online, via een waanzinnig platform met hoogwaardige, dagelijks wisselende content. Zowel u als The DJ Experience delen dezelfde visie: ontwikkeling van mensen. Met ons bijzondere platform kunnen we u daarin faciliteren, samen kunnen we elkaar versterken en creëren we kansen!

Het publiek kan stemmen op de beste DJ's tot aan 7 juli 2017. Twintig jonge DJ's blijven over na de eerste ronde. Zij krijgen gerichte opdrachten die zij zelfstandig moeten uitvoeren.

Na een nieuwe stemronde zullen er vijf DJ's overblijven die nog intensiever zullen worden ondersteund in het leerproces. De laatste vijf zullen in 2 maanden tijd diverse podia's gaan betreden, op de radio komen en de begeleiding krijgen van die vijf coaches in het vak. Deze coaches zijn de echte bekende DJ's die hun toezegging om de jongeren te begeleiden al hebben gedaan. Die het leuk vinden om hun kennis op de nieuwe generatie over te brengen. Niet alleen voor wat betreft muziek, maar ook imago, het lichtplan en natuurlijk performance.

DJ Experience is een jaarlijks event

Kansen creëren, begeleiding geven en een groot publiek bieden, is wat wij beogen. We streven er naar van DJEX een jaarlijks terugkerend fenomeen te maken.

Ons talent moet gekoesterd worden om daarmee de grote voorsprong die we internationaal hebben, te behouden. Hoe mooi is het als wij straks kunnen zeggen dat de DJ die naam en faam maakt, de internationale bevolkt van 'ons' is, vanuit de DJEX.

Wij denken met jullie merk dit project tot een hoger niveau te krijgen en kijken uit naar een jarenlange samenwerking!

Contact DJEX: Jolanda Osendarp 06 15087430 | E-mail: info@thedjexperience.nl of gebruik het contactformulier.

Download hier de PDF brochure


The DJ Experience

Koninginneweg 131
1211 AP Hilversum
 06 15 087 430

Contact

Communicatie

Jolanda Osendarp
 06 515 66 524
 info@thedjexperience.nl

ANBI

Powered by